Πισινή

Η τούμπα του Φανούριου ήταν το highlight της ημέρας. Μετά το κράξιμο που έφαγε από τους ελλαδίτες έβγαλε την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού»

Παραδέχθηκε το λάθος του αλλά…

Η Κοπ του Κούμα το αφήνει να περάσει; Το ότι προσβάλει μια ομάδα και το ίδιο της το πρωτάθλημα τους αφήνει αδιάφορους; Όλα μέλι γάλα;

Αλλά… αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τον κάθε πονεμένο για την χολή που βγάζει. Είναι πολλά τα ψυχολογικά και τα παραπάνω τα έχετε εσείς!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!