Πίσω από τα λόγια του Δώνη

Σε δέκα μέρες η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Σλάβια και όποιος θεωρεί ότι οι πιθανότητες μας για πρόκριση θα αυξηθούν σε ουσιαστικό βαθμό επειδή θα γίνει μια ή περισσότερες μεταγραφές δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Η ρεαλιστική και σωστή προσέγγιση είναι αυτή στην οποία έκανε αναφορά και ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Βιτορούλ όταν έθιξε την ετοιμότητα που πρέπει να έχει όποιος παίκτης έρθει αλλά και το ότι είναι οι παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ που θα σηκώσουν το βάρος.

Είπε μάλιστα ότι κάποιοι από αυτούς ίσως να μην έχουν αξιολογηθεί σωστά κάνοντας λόγο για εσωτερικές μεταγραφές.

Σημειολογικά και όχι μόνο το μυαλό όλων πήγε στον Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός ήταν η πρώτη επιλογή του Δώνη όταν έπρεπε να διορθώσει κάποια πράγματα. Παίζοντας στη θέση του ο Εμπεσίλιο έδωσε λύσεις και σίγουρα έστειλε μήνυμα παραμονής.

Κάθε παίκτης όμως έχει τη δική του ιστορία και είναι για αυτό που όλα όσα ισχύουν για τον Εμπεσίλιο μπορεί να τα επικαλεστεί και ο Φαρίας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για πιθανή αποδέσμευση.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να δομηθεί πιο σωστά το ρόστερ αφού η επιτροπή προγραμματισμού έχτισε με ένα περίεργο και ορθολογιστικό τρόπο την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!