Πίστα

Όλα τα μωρά στην πίστα αφού είναι προς το συμφέρον τους να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς ο Απόλλωνας και όχι μόνο. Το ζητούμενο και ο στόχος είναι μηδενιστεί η Ανόρθωση να πάει και στο -6 γεγονός που θα φέρει το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ στην εξάδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είχαμε σήμερα την πρέμβαση του χοχου γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ ο οποίος χαρακτήρισε το θέμα του μαύρου τερματοφύλακα της Ανόρθωσης ως πολύ σοβαρό που πρέπει να εξιχνιαστεί πλήρως!

Η σχετική δήλωση:

“Είναι ένα θέμα το οποίο, βέβαια, μπορεί να φαίνεται ότι ξεφεύγει από τα πλαίσια των αρμοδιοτήτων ενός πολιτικού κόμματος, όμως θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικές οι καταγγελίες, οι οποίες γίνονται από το σωματείο του Απόλλωνα και θα πρέπει να διερευνηθούν.

Αν όντως έχει γίνει πλαστογραφία τότε, αντιλαμβάνεστε, ότι προκύπτουν ποινικά αδικήματα και είναι θέμα που αφορά ευρύτερα την πολιτεία. Χρειάζεται λοιπόν η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης. Θεωρώ πως είναι υποχρέωση της Αστυνομίας και του Υπουργείου να εξιχνιάσουν πλήρως την υπόθεση”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!