Πίστη για ανατροπή

Ο Ντολ πιστεύει ότι αν βελτιωθούν συγκεκριμένες πτυχές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας ίσως μπορέσουμε να φύγουμε από το αφιλόξενο Μπακού με την ιστορική πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στην πρώτη του δημοσιογραφική:

Ξέρω ότι έχω μια πολύ καλή ομάδα. Έχω παίκτες που θέλουν να αλλάξουν το κλίμα. Είχαμε 4 προπονήσεις έως τώρα. Όλοι νιώθουμε ότι είμαστε σ΄ένα εξαιρετικό κλαμπ. Το σημαντικό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε δύο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις προπονήσεις ως τώρα. Δεν μπορώ ποσοστιαία πόσο έτοιμοι είμαστε. Οι παίκτες μου θέλουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι να κάνουμε αύριο ένα καλύτερο ματς. Μίλησα με τους παίκτες μου. Νιώθω ότι θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να προκριθούμε”.

Για το σύστημα που θα επιλέξει…

(Γέλια) “Όχι δεν μπορώ να σας πω. Θα δείτε αύριο. Δεν θέλω να είμαι αγενής. Πρώτα θα μιλήσω με τους παίκτες μου”.

Για τις απουσίες Άλεφ και Σάβιτς…

“Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να διαχειριστούμε τις απώλειες των Άλεφ και Σάβιτς”

Τι έφταιξε στο πρώτο παιχνίδι. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα αύριο:
“Είμαστε προετοιμασμένοι. Είχαμε μια συνάντηση πριν από λίγο με τους παίκτες. Έχω δει τον πρώτο αγώνα. Είδα κάποια σημαντικά σημεία. Πρέπει να φτιάξουμε ευκαιρίες αύριο. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αύριο”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!