Πίστη για το θαύμα

Λένε πως οι υπερβάσεις που οδηγούν σε ενα ανεπανάληπτους θριάμβους απαιτούν πρώτα από όλα πίστη.  Η συνταγή αυτή είναι γνωστή στον ΑΠΟΕΛ αφού η πίστη ήταν ένα στοιχείο που οδήγησε την ομάδα μας πριν από 5 χρόνια στους 8 του Champions League.

Η προσοχή όλως στρέφεται στον αγώνα με την Άντερλεχτ όπου η ομάδα μας καλείται να κάνει μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία της. Θρύλος είσαι μπορείς, λένε και γράφουν όσοι οπαδοί μας πιστεύουν στη νίκη.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η πίστη αυτή είναι έντονη και ανάμεσα στους παίκτες. Πιο μεγαλή από ποτέ σύμφωνα με τον Πετεβίνο που είπε σήμερα τα ακόλουθα…

«Θα δούμε πως θα πάει και το παιχνίδι της Πέμπτης γιατί δεν θα το κρύψω πως η πίστη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, το αν θα τα καταφέρουμε ή όχι είναι κάτι που θα διαφανεί την Πέμπτη τα μεσάνυχτα αλλά το πιο σημαντικό και αυτό που δείχνει την ωριμότητα του ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν πέφτουμε αμαχητί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα πάμε για να το παλέψουμε, οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν, το τεχνικό επιτελείο το πιστεύει και αυτό θα πράξουμε.»

Για τις πολλές απουσίες:

«Οι απώλειες δεν παίζουν κανένα ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Ρόλο παίζει η απόδοση αυτών που θα αγωνιστούν. Σαφώς και θα ήταν ιδανικό να είχε ο προπονητής όλες τις επιλογές. Αυτοί που θα προσπαθήσουν είναι αυτοί που θα  είναι μέσα στο γήπεδο. Αυτούς πρέπει να υποστηρίξουμε και αυτούς πιστεύουμε. Από αυτούς αναμένουμε να προσπαθήσουν για το καλυτερο.»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X