Πίστη, θέληση, ταλέντο

Πλησιάζει ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς και όλοι ζουν πλέον σε ρυθμούς Champions League. Για να έρθει η υπέρβαση και να κερδίσουμε με σκορ πρόκρισης θα χρειαστεί πίστη, θέληση και ταλέντο. Για αυτά και όσα σχετίζονται με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Σουπερ Σπορ ΦΜ ο Νεκτάριςο Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του.

Για τον αυριανό αγώνα:
«Όσοι δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο το περιμένουν με αγωνία και όσοι μπορούν να μπουν στο γήπεδο, θα τα δώσουν όλα. Είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς. Μια κυπριακή ομάδα διεκδικεί το μεγαλύτερο στόχο. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ που θα χρειαστεί πίστη, θέληση, ταλέντο. Πρέπει όλοι να λειτουργήσουν με το καλύτερο τρόπο. Αν όλα επιτευχθούν στο μέγιστο βαθμό, θα έρθει η πρόκριση!».

Για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν:
«Αν πάρουμε ως παράδειγμα το τι συνέβηκε πέρσι όταν δεν προκριθήκαμε απέναντι στην Αστάνα και εκεί καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ έχει δείξει πως μπορεί να κυριαρχήσει σε ένα παιχνίδι. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Έχουμε τη πίστη ότι μπορούμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τη συγκέντρωση:
«Το θέμα της συγκέντρωσης είναι το κυριότερο στοιχείο που δεν δεχθήκαμε το γκολ απέναντι στη Ρόζενμποργκ και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Για τις δηλώσεις Σολμπάκεν:
«Αυτά είναι εγκεφαλικά παιχνίδια που χρησιμοποιούνται από κάποιους. Είναι η χαρά των Μέσων. Νομίζω ότι αυτό το σκηνικό στήθηκε μετά το παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ. Είναι λαοί οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι. Αν ψάχνει τα δικά του άλλοθι είναι δική του δουλειά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι εντός αγωνιστικού χώρου».

Για τα αγωνιστικά:
«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από τη στιγμή που η προπόνηση είναι το βράδυ. Ο Καρλάο ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, θα γνωρίζουμε αργότερα κατά πόσο θα υπολογίζεται από το κύριο Κρίστιανσεν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι».

Για τον κόσμο:
«Είναι θέμα χρόνου να γίνει το sold out στο Νότιο πέταλο και θα μείνουν κάποια για το Βόρειο πέταλο. Μέχρι αύριο θα έχουν εξαντληθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις που μας αναλογούν. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τις 17.000 και με βάση τη ροή θα εξαντληθούν και τα 20.000 εισιτήρια».

Για τον Μπερτόλιο:
«Μόλις έχει αποσταλεί sms που ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή. Η συνεργασία θα είναι για 2 +1 χρόνια. Ήρθαμε σε συμφωνία με τη Δυναμό Κιέβου για ελευθέρα μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής έκανε προετοιμασία με τη Δυναμό Κιέβου αλλά είναι ε καλή κατάσταση. Έχει αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορεί να αντεπεξέλθει στη συγκεκριμένη θέση. Στα 26 του χρόνια έχει αξία. Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό αλλά χρειάζεται να το δείξει στο γήπεδο».

Για το αν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση:
«Αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης μέχρι τις 31 Αυγούστου».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!