Πείθει ο ΑΠΟΕΛ του Τιμούρ!

Δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά μετά από 50 μέρες παρουσίας του Γεωργιανού στον ΑΠΟΕΛ και με την κατάσταση των τραυματιών να βλετιώνεται, μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας μας στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος είναι παραπάνω από εμφανής και η επιβλητική νίκη επί της ΑΕΛ είναι ακόμα μια επιβεβαίωση.

Ο Κετσπάγια βάζει τη δική του σφραγίδα σε μια ομάδα που έφτιαξαν άλλοι και παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν οι γνωστές παθογένειες, αυτές έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.

Η ποιότητα παικτών όπως οι Ντε Βισέτι, Καβενάγκι, Εφραίμ και Μοράις παίζει καταλυτικό ρόλο. Η ομάδα μας βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τους αγώνες ενώ στους τελευταίους δυο αγώνες το κάνει με σχετική ευκολία. Αυτό έχει τεράστιες προεκτάσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφού δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να δοκιμάσει πράγματα αλλά και να ξεκουράσει παίκτες ενόψει Europa League.

Οι προοπτικές είναι ακόμα καλύτερες λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους όπως οι Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης. Παράλληλα πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος που θα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά στη περαιτέρω βελτίωση του ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X