Πλάνο χωρίς τους τέσσερις

Μπορεί να υπάρχει η εκκρεμότητα των σημερινών εξετάσεων απο τις οποίες θα περάσουν οι τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν τραυματίες από την Γερμανία αλλά ο Κετσπάγια από χτες επεξεργάζεται την εντεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με την Αγία Νάπα, θεωρώντας οτι δεν θα εχει κανέναν στη διάθεση του. Αν θεωρήσουμε οτι ο Καβενάγκι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής αφού ειναι εκεί που ο προπονητής μας θα ξεμείνει από επιλογές.

Ειδικότερα για το κέντρο της άμυνας η απουσία των Καρλάο και Αστιθ θα δημιουργήσει ενα κενό το οποίο θα εχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κληθεί να αναπληρώσει. Ο Κετσπάγια στον αγώνα με την Σπάρτα ρίσκαρε με τον νεαρό Αναστασίου  και δικαιώθηκε όποτε η λογική λέει οτι θα του δώσει και πάλι μια ευκαιρια από το πουθενά.

Ολα αυτά αν πράγματι επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον προπονητή μας να μην ρισκάρει τη συμμετοχή των Καρλαο και Αστιθ αφού ακολουθούν που πιο σημαντικοί αγώνες στο πρωτάθλημα και σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να δει ειναι μα παθαίνουν και αυτοί υποτροπή που θα τους θέσει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό δίαστημα.

Οι τραυματισμοί λοιπόν αποτελέσουν ρουτίνα για την ομάδα μας και το ζητούμενο ειναι να μην εμφανίζονται σε τέτοια έκταση που να κάνουν εξαιρετικά δύσκολο τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Κετσπάγια αιτιολογεί την προβληματική αυτή κατάσταση στο οτι ο βασικός κορμός της ομάδας ειναι καταπονημένος τα τελευταία χρόνια ενώ οπως τονίζει δεν βοηθά καθόλου και ο ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης με το τέλος της καθε αγωνιστικής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!