Πλέον δεν είναι σύμπτωση

Ασφαλώς και για να πετύχει οποιαδήποτε ομάδα ένα γκολ πρέπει να προηγηθούν λάθη από τον αντίπαλο αλλά αυτό που συμβαίνει σε καθοριστικούς αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι πιο χτυπητό. Η ομάδα μας υποπίπτει σε μη αναμενόμενα λάθη με βάση την ποιότητα και τις εμπειρίες των παικτών που πρωταγωνιστούν στις φάσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών των λαθών βλέπουμε την ομάδα μας να δέχεται από το πουθενά εύκολα γκολ με κάποια από αυτά να οδηγούν σε απώλειες βαθμών.

Στον τελευταίο αγώνα αυτό μας πλήγωσε ακόμα περισσότερο αφού ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που όλα συνηγορούσαν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ήταν αυτός που θα έφτανε στο γκολ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και εξασκούσε πίεση στον Απόλλωνα ο οποίος για 15 λεπτά απλά αμυνόταν.

Μια φάση όμως όπου οι Μοράις και Βινίσιους άφησαν τον Ντα Σίλβα να κάνει τα δικά του και που ο Καρλάο νικήθηκε εύκολα από τον Μάγκλιτσα ανάγκασε τον Βάντερμαν να πέσει εύκολα και άτσαλα πάνω στον επιθετικό.

Παρόμοιες φάσεις έφεραν τα γκολ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ στους μεταξύ μας αγώνες οπότε το δείγμα είναι αρκετό και τέτοιο που πρέπει να προβληματίσει όλους στον Αρχάγγελο.

Είναι ξεκάθαρο ότι για να κερδίσουμε το παράρτημα το Σάββατο θα πρέπει αυτά τα λάθη να περιοριστούν ή καλύτερα να εξαφανιστούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!