Πλέον κερδίζουμε και ντέρμπι

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ μέχρι πρόσφατα ήταν η αδυναμία του να κερδίσει αγώνες με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας ενώ τα πράγματα έγιναν πραγματικά ανησυχητικά με τις εντός έδρας ήττες μας. Η ανατροπή του -7 προϋπόθετε ένα σερί νικών το οποίο περιλάμβανε και δυο νίκες που τις είχαμε πραγματική ανάγκη. Το σερί έφτασε στις 7 συνεχόμενες νίκες με τις δυο τελευταίες να σημειώνονται επί της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης.

Ήταν δυο νίκες που έδωσαν την επιπλέον δυναμική και καλή ψυχολογία που είχαν όλοι ανάγκη. Πρώτα από όλους ο Κετσπάγια ο οποίος δέχτηκε αρκετή κριτική για την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει τα ντέρμπι του πρώτου γύρου. Ο προπονητής μας αναγνώρισε σε δηλώσεις του ότι ήταν κάτι που δημιουργούσε πίεση σε όλους, κάτι το οποίο δεν υφίσταται πλέον.

Μετά τον αγώνα με την Αγία Νάπα θα έχουμε μόνο ντέρμπι και το ζητούμενο για την ομάδα μας θα είναι να ανταποκριθεί το ίδιο καλά, όπως και στους τελευταίους δύο αγώνες. Ο Κετσπάγια ξέρει ότι ο πρωταθλητής θα κριθεί από τους αγώνες αυτούς στους οποίους θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε την πείρα και την ποιότητα για να πάρουμε το ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!