Πλέον σοβαρεύει το πράγμα

Ο Αύγουστος σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ακόμα μιας περίεργης χρονιάς. Ο κορωνοϊος θα καθορίσει και πάλι πολλά κάτι που πρέπει να γίνει συνήθεια για όλους. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασία έχοντας πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες.

Η παραμονή του Τάμαρι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ο Ντε Βινσέτι έχει τυπική παρουσία ενώ εκκρεμούν οι προσθήκες παικτών.

Μέσα σε όλα αυτά ο Ουζουνίδης καλείται να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα ή τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε 20 μέρες. Τα φιλικά που ακολουθούν θεωρούνται σημαντικά με αρχή το σημερινό με την Ανόρθωση.

Στα πρώτα δυο ο προπονητής δοκίμασε πολλά πράγματα και σίγουρα δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος με τα όσα είδε με τον Ολυμπιακό.

Στα δυο επόμενα με Ανόρθωση και ΑΕΚ θα πρέπει να αρχίσει να αποτυπώνει τις προθέσεις του όσον αφορά τους παίκτες που θα επωμιστούν το βάρος και κυρίως να δει την ομάδα να λειτουργεί όπως την θέλει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X