Πλέον το διασκεδάζουμε

Το ζητούμενο επιτεύχθηκε με τον πιο εμφαντικό τρόπο και όπως είναι φυσικό η τεσσάρα αποτέλεσε μια νέα υπενθύμιση στους ομονοιάτες ότι δεν πρέπει να έχουν ουσιαστικές απαιτήσεις. Το παραλήρημα του εκπροσώπου τύπου ήταν διασκεδαστικό και τα όσα εξελίσσονται από χτες με τις αντιδράσεις τους όχι μόνο δεν είναι ενοχλητικά αλλά πλέον τα απολαμβάνουμε. Η διαχρονική προσπάθεια του παραρτήματος να χρεώσει τις αποτυχίες της σε οτιδήποτε έκτος την ίδια είναι στο DNA του ΑΚΕΛ που συνεχίζει να ελέγχει να καθοδηγεί.

Η ουσία είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έστειλε με καθυστέρηση το μήνυμα πως όταν είναι συγκεντρωμένο και με σωστή αγωνιστική παρουσία μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η μείωση της διαφοράς ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί αφού το -2 από την κορυφή είναι απόλυτα διαχειρίσιμο.

Ενώ οι απανταχού αντιΑΠΟΕΛιστες θα ασχολούνται με τα ψυχολογικά τους εμείς επικεντρωνόμαστε ήδη στο Europa League και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας της Πέμπτης έχει σημαντικές προεκτάσεις στην προσπάθεια που θα γίνει να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό οδοιπορικό και μετά τον Φεβρουάριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!