Πλησιάζει ο Γιαμπερέ

Οι μέρες περνούν και πλησιάζει η ώρα οπου η επιτροπή προγραμματισμού αισιοδοξεί ότι η υπομονή και επιμονή που έδειξε όσον αφορά την περίπτωση του Γιαμπερέ θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα. Όπως είναι γνωστό ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι η πρώτη και καλύτερη δυνατή επιλογή για τον αντί Καρλάο και αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Ο Γιαμπερέ αποφάσισε να μην συνεχίσει στη ρωσική Αντζί όπου αγωνιζόταν τους τελευταίους 5 μήνες ως δανεικός και από τη στιγμή που δεν θα επιστρέψει στη Bordeaux ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες αλλά η περίπτωση της ομάδας μας αξιολογείται ως η καλύτερη για δυο βασικά λόγους. Ο πρώτος σχετίζεται με τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στο Europa League και ο δεύτερος με τις απολαβές του αφού η ομάδα μας προχωρεί σε οικονομική υπέρβαση προκειμένου να πείσει τον παίκτη.

Όπως ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε οι αρμόδιοι αν δεν σταλεί υπογραμμένο συμβόλαιο τα πάντα μπορούν να ανατραπούν οπότε κάνουν υπομονή για ακόμα λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!