Ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός

Οι ερωτήσεις των ρεπόρτερ έφεραν και την ατάκα – παράπονο από τον Κετσπάγια ο οποίος χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό τη στάση ορισμένων να μηδενίζουν τα πάντα επειδή μετά από 12 σερί νίκες ακολούθησαν 2 ισοπαλίες. Τη δική του σημασία έχει επίσης και το ότι ο προπονητής μας παραδέχτηκε ότι δεν διεκδικεί το αλάθητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Λίγο πολύ περιμέναμε πως δύσκολα ή εύκολα η ομάδα θα έπαιρνε τους βαθμούς. Ακόμα ένα παιχνίδι πέρασε. Καλό είναι ότι αυξήσαμε τη διαφορά αλλά δεν σημαίνει ότι τελειώνει το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε δίκαια και καλό είναι ότι συμμετείχαν παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Είχαμε αρκετά γκολ και όπως είπα και πριν τώρα ξεκινάμε γιατί σε δέκα μέρες θα παίξουμε τρία δύσκολα και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε στο +4 από τη δεύτερη ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε, να δουλέψουμε καλύτερα, να μην τα παρατάμε μετά από 4-0. Το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυράει ο διαιτητής. Είμαστε ευχαριστημένοι και βλέπουμε μπροστά”.

Για τα παράπονα προς το πρόσωπό του: “Κάποιοι θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Αυτός είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Δεν υπάρχει λογική να κερδίζεις 15 παιχνίδια και κάποιοι να φωνάζουν. ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!