Ποιότητα Vs Ετοιμότητα

Η ομάδα μας μετρά πλέον αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής χρονιάς αφού αύριο ταξιδεύει για το Κάουνας της Λιθουανίας. Το νέο φορμάτ του Champions League μας αναγκάζει να αρχίσουμε πιο νωρίς ένα οδοιπορικό που ιδανικά πρέπει να μας οδηγήσει σε έναν εκ των δυο ομίλων.

Επειδή όμως δεν βλέπει να βλέπουμε μακριά η προσοχή όλων πρέπει να είναι στο πρώτο εμπόδιο. Η Σούντουβα πλέον πρέπει να είναι άγνωστη μόνο στους οπαδούς μας αφού η τεχνική ηγεσία, επομένως και οι παίκτες πρέπει να τη γνωρίζουν αρκετά καλά.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από κάθε άποψη. Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας βρίσκεται στο μέσο των φετινών της αγωνιστικών υποχρεώσεων και βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Λιθουανούς είναι θεωρητικά δεδομένη. Αυτό όμως δεν αρκεί και είναι για αυτό που θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να την βγάλουμε με στο γήπεδο προκειμένου να αντιπαρέλθουμε την ετοιμότητα του αντιπάλου.

Ο Μπαλταζάρ δείχνει συνειδητοποιημένος και την Τετάρτη θα δούμε στην πράξη ένα πρώτο δείγμα γραφής του φετινού ΑΠΟΕΛ αφού τα φιλικά δεν ήταν αντιπροσωπευτικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!