Ποκετίνο: Ξεκινά ο Ντέλε Άλι

Με τον Ντέλε Άλι στο πλευρό του έκανε τη δημοσιογραφική του διάσκεψη ο προπονητής της Τόττενάμ. Η μονό του έχει σκοπό τη νίκη και δεν πρόκειται ναχαριστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αφού θα ξεκινήσει τον Ντέλε Άλι στο μεταξύ μας παιχνίδι. Στα ίδια πλαίσια και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Ντέλε Άλι:

“Είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Όλες οι ομάδες σε κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν πρόβλημα φορμαρίσματος. Θα επιστρέψουμε και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απένατι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχουμε ακόμη μια ευκαιρία. Υπάρχουν πάντα αρνητικά και θετικά. Θα ήθελα να είμαι πάντα στα καλύτερα μου, σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση. Έμαθα πολλά από αυτή τη σεζόν. Είμαι ο μεγαλύτερος κριτής μου. Το ξέρω αν δεν πηγαίνει κάτι καλά για εμένα. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Το να χάσω τα πρώτα τρία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απαίσιο για μένα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι”.

Οι δηλώσεις του Μαουρίσιο Ποκετίνο:

“Ναι, ο Ντέλε θα ξεκινήσει. Θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, θα κάνουμε rotation στην αρχική εντεκάδα αλλά ο Ντέλε θα παίξει. Έχασε τρία παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται να παίξει και έχει την φρεσκάδα για να το κάνει. Συγκεντρωνόμαστε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το ένα ή το άλλο, όταν δεν κερδίζεις πρέπει να βελτιωθείς. Σήμερα όλα είναι πιθανά. Όταν δεν κερδίζεις, όλα είναι πιθανά και όλα συνδέονται. Ίσως μετά την Ρεάλ να άλλαξε κάτι στο μυαλό μας. Ίσως μετά από δύο αγώνες σε ψηλό επίπεδο με τεράστια πίεση η ομάδα χρειαζόταν να αναπνεύσει και χρόνο για να διαχειριστεί την κατάσταση. Ήταν νέο για όλους μας”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!