Πολυδιάστατο καψόνι

Ο ΑΠΟΕΛ υπέφερε και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να υποφέρει για αρκετό καιρό από τους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν κατά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού. Η σαβούρα που μάζεψαν οι Μαντούκα και Πασιένσια με την έγκριση της διοίκησης Πετρίδη δεν μπορεί να εξαλειφθεί εύκολα αφού οι περιπτώσεις των Κοδίνα, Στίλιτς και Πιατκόφσκι εκκρεμούν.

Οι τρεις παίκτες δείχνουν με πολλούς και διάφορους τρόπους ότι δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ αν δεν βρουν κάτι καλύτερο τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από άλλες παραμέτρους. Η πιο βασανιστική περίπτωση είναι αυτή του Στιλιτς ο οποίος είπε όχι σε τρεις προτάσεις που του έγιναν μέχρι στιγμής από ομάδες εκτός Ευρώπης.

Ο Βόσνιος που είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ πέρσι με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες ευρώ, δίνει καθημερινά το παρών του στον Αρχάγγελο και προπονείται μόνος του, όπως προβλέπουν οι συμβατικές του υποχρεώσεις.

Η παραμονή και των τριών έχει ένα σημαντικότατο μηνιαίο κόστος για την ομάδα μας ενώ όλα δείχνουν πως όταν τελικά γίνει εφικτή η αποδέσμευση τους θα είναι με σημαντικό κόστος για την ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X