Πολογιαστός

Η πρώτη αντίδραση του Κόρε επιβεβαιώνει την κωμικοτραγική κατάσταση..

Διαβάστε και θα καταλάβετε…

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα μετά την πρόσληψη, τότε ο κόσμος αυτόματα σκέφτεται πως κάτι έκανες λάθος, όμως υπόσχομαι ότι δεν έκανα κάτι λάθος. Ίσως επειδή δε κερδίσαμε αρκετούς αγώνες . Ο ατζέντης με ενημέρωσε για την απόλυση μου. Από τον σύλλογο δεν με πήρε κανείς».

Για την εμπειρία στο ΑΠΟΕΛ: «Έφυγα από την Οστάνδη γιατί είδα ένα καλύτερο μέλλον στον ΑΠΟΕΛ και ήθελα να πάρω αυτή την ευκαιρία όταν πήγα. Είχαν μακροπρόθεσμο πλάνο και ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο τύπου Ρόζενμποργκ με την οποία είχαν ενθουσιαστεί. Δεν πρόλαβα καν να πιω καφέ με τον Χένινγκ Μπεργκ».

Για την πορεία με το ΑΠΟΕΛ: «Παίξαμε 10 παιχνίδια σε 4 μέρες. Πώς να κάνουμε προπονήσεις; Ήταν δύσκολο να βάλω και τους νέους στην ομάδα. Ο μόνος λόγος που άκουσα ότι δεν πέτυχα, είναι ότι άλλαξα πολύ την ομάδα. Αλλά πως μπορούσα να μην το κάνω πριν μάθω τους νέους μου παίκτες; Το μόνο που έχω τώρα είναι ένα σπίτι στην Ισπανία, θα μετακομίσουμε εκεί».

Για τα χρήματα του: «Δεν ανησυχώ για τα χρήματα που μου χρωστούν. Δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά το γεγονός πως δεν πήρα περισσότερες από 40 μέρες για να πάρω κάτι με το ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X