Πολυτέλεια ο δεύτερος ξένος τερματοφύλακας;

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει τεράστιες προκλήσεις για τον Τέτι αφού ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να μπορέσει να βελτιωθεί με ουσιαστικό τρόπο και έχοντας περιορισμούς στο μπάτζετ.

Τα προηγούμενα χρόνια η ρευστότητα επέτρεψε στους διοικούντες που έκαναν ουσιαστικά κουμάντο και στις μεταγραφές να κάνουν διορθωτικές κινήσεις μέσω αποδεσμεύσεων κάτι που πλέον δεν είναι εύκολο.

Μια από τις καθοριστικές και δύσκολες αποφάσεις αφορά τη στελέχωση στη θέση του τερματοφύλακα. Όπως είναι γνωστό ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον Βάτερμαν ενώ ο Ρόμο διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρόνια. Στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ είναι και ο Νεόφυτος Μιχαήλ που δόθηκε δανεικός οπότε υπάρχει θεωρητικά και η επιλογή επαναπατρισμού του.

Με τον Ρόμο να μην έχει πείσει ότι μπορεί να θεωρηθεί ο βασικός τερματοφύλακας και τον Βάτερμαν στον αέρα, τίθεται ένα θέμα στο κατά πόσο η ομάδα αντέχει να έχει δύο ξένους τερματοφύλακες από τη στιγμή που οι ανάγκες της είναι ακόμα μεγαλύτερες σε άλλες θέσεις.

Ο Τέτι καλείται να προσμετρήσει όλα τα δεδομένα και να πάρει αποφάσεις. Όλες έχουν αγωνιστικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!