Πόνεσε πολύ

Η προσπάθεια να δικαιολογήσουν την τεσσάρα βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και όπως είναι φυσιολογικό φταίει η διαιτησία.

Ο εκπρόσωπος τύπου των χόχων είπε τα εξής:

“Δεν αξίζει καν τον κόπο να σχολιάσουμε, ήταν ένα παιχνίδι φιάσκο… Να μπούμε σε αγωνιστικές αναλύσεις; Οφείλουν όσοι ασχολιούνται με το ποδόσφαιρο να ξέρουν τους κανονισμούς. Όχι μόνο οι διαιτητές, αλά όλοι. Έχει αλλάξει ο κανονισμός από το Καλοκαίρι, όταν ένας παίκτης έχει αγνή πρόθεση μαρκάρισμα εντός περιοχής, είναι πέναλτι αλλά όχι και κόκκινη. Αυτή η φάση κατέστρεψε το παιχνίδι. Αν ήμασταν με έντεκα θα ήταν αλλιώς.

Στο δεύτερο γκολ πέφτει παίκτης στο πρόσωπο του Παναγή και το τρίτο είναι οφσάιντ. Μα ποια έξυπνη τακτικοί λένε; Μα σοβαρομιλούν;

Είχαμε την ευκαιρία με τον Χριστοφή, που άλλες χίλιες τέτοιες να έχει θα τις βάλει, είχαμε μια αντεπίθεση τρεις με έναν που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε και μετά ήρθε η φάση φιάσκο. Ακολούθησαν φάσεις για σεμινάρια, εξαιρετικές φάσεις.

Διερωτάσαι, είναι τόσο κακό να μείνει αυτή η ομάδα πίσω στην βαθμολογία; Πρέπει με νύχια και με δόντια να την κρατάμε; Για ποιο λόγο; Είναι μια ομάδα με ποιότητα, με ρόστερ, αφήστε την να αγωνιστεί.

Εμείς θα δούμε τα λάθη μας. Οι κορυφαίοι παίκτες του αγώνα είναι εδώ δίπλα. Ο κύριος Νικολάου και ο κύριος Δημητριάδης έκαναν εξαιρετικά πράγματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αυτό το παιχνίδι για εμάς δεν έγινε ποτέ. Παίχτηκαν μόνο 16 λεπτά, τίποτα περισσότερο.

Δυστυχώς όποτε ερχόμαστε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια γίνονται τα ίδια. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Πείτε μου τι άλλο να κάνουμε. Να πούμε ότι έγινε άλλη μια φάση για σεμινάριο εκεί με το πέναλτι που δόθηκε, ακυρώθηκε, τι άλλο να πω. Απίστευτα πράγματα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και του λέμε πως τα δικά μας λάθη θα τα δούμε. Ούτε μεις μείναμε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Θα δούμε και τα δικά μας λάθη, δεν θα τα βάλουμε κάτω απ΄ το χαλί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που άντεξε να δει το ματς ως το τέλος και δεν παρεκτράπηκε”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!