Πως θα ανατρέψουμε τα προγνωστικά

Η Σάλκε είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αυριανή συνάντηση αλλά ο ΑΠΟΕΛ οφείλει και μπορεί να το παλέψει έτσι ώστε να έχει βαθμολογικό κέρδος στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η Γερμανική ομάδα δεν είναι συγκαταλέγεται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με της Μπάγερν, Ντόρτμουντ ή Βόλσφπρουγκ αλλά δεν παύει να είναι μια πιο ποιοτική και έτοιμη ομάδα από τη δική μας.

Είναι για αυτό που απαιτείται υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα για να ανατρέψουμε τις εκτιμήσεις και προγνωστικά. Πρακτικά αυτό σημαίνει να δούμε έναν διαφορετικό ΑΠΟΕΛ από αυτόν των προηγούμενων ευρωπαϊκών αλλά και τοπικών αγώνων. Η μεσοαμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ που κρίνεται ως προβληματική μέχρι στιγμής θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι δεν συγχωρεί λάθη.

Ο Κετσπάγια τις τελευταίες μέρες επικεντρώθηκε σε αυτό αφού το θετικό αποτέλεσμα περνά από το μηδέν παθητικό, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό.

Ο προπονητής μας προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσει τις αδυναμίες της γερμανικής ομάδας και όπως τη δική μας έτσι και η Σάλκε φαίνεται να έχει κάποια θέματα όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία. Η αποτελεσματικότητα είναι κλειδί σε τέτοιους αγώνες αφού δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθούν ευκαιρίες και είναι για αυτό που εκτιμάται ότι η συμπερίληψη του Καβενάγκι στο  αρχικό σχήμα θα βοηθήσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!