Πως θα αντέξουμε την πίεση της Σλάβια

Το σκηνικό δεν είναι άγνωστο και όσοι το εφάρμοσαν με επιτυχία κατάφεραν να μας δυσκολέψουν αφάνταστα. Αναφερόμαστε στη δυσκολία της ομάδας να έχει καλή και δημιουργική κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε να απορροφά την πίεση που ασκεί ο αντίπαλος στο δικό μας μισό του γηπέδου.

Πρόκειται για μια δυσκολία που δημιουργεί γενικότερο πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας αφού ως προέκταση του είναι και το ότι δεν μπορεί η μπάλα να φτάσει εύκολα και με σωστές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Δώνης δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να εντοπίσει το πρόβλημα το οποίο όπως σχολίασε και μετά τον αγώνα με τη Σλάβια ήταν ακόμα πιο μεγάλο και λόγω των εύκολων λαθών που έγιναν στον κεντρικό διάδρομο.

Την Τετάρτη στην καυτή έδρα των Τσέχων η μεσοαμυντική μας γραμμή θα πιεστεί έντονα και συνεχόμενα και μεγάλος μέρος της προετοιμασίας στον Αρχάγγελο είναι πως θα αντέξουμε.

Οι μικρές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών και η παρουσία παικτών που είναι ικανοί με την μπάλα στα πόδια είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να κρατήσουμε την μπάλα χωρίς νευρικότητα και μακρινές μπαλιές προς τον Ντε Καμάργκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!