Πως θα αντιδράσουμε στην πρώτη ήττα;

Οι δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Europa League έφεραν την ομάδα μας σε θέση οδηγού στο Europa League ενώ το -2 από την Αεκ στο πρωτάθλημα κρίνεται ως διαχειρίσιμο και ανατρέψιμο. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο σωστό δρόμο αφού μπόρεσε να ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τον αποκλεισμό από το Champions League και η προοπτική είναι καλή αφού έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι αγωνιστικές προκλήσεις είναι μπροστά μας. Οι διπλές αναμετρήσεις με τη Young Boys και ενδιάμεσα το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Αεκ θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας.

Η εντύπωση και το κλίμα που διαμορφώνεται τουλάχιστον ανάμεσα σε αρκετούς οπαδούς μας είναι πως η Ελβετική ομάδα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και πως θα φύγουμε από το γήπεδο της με βαθμολογικό κέρδος.

Η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την αισιοδοξία από τον εφησυχασμό πολύ συχνά ξεπερνιέται στον ΑΠΟΕΛ οπότε χρειάζεται προσοχή. Όποτε θεωρήσαμε οτιδήποτε δεδομένο αντιμετωπίσαμε προβλήματα και είναι για αυτό που δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε εύκολα ήττες ή και ισοπαλίες. Ιδιαίτερα όταν αυτές κρίνονται από τους απαιτητικούς και αχόρταγους οπαδούς μας ως απρόσμενες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!