Πως θα γίνει ποιοτικό το ρόστερ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ανήκει κιόλας στο παρελθόν και παρόλο που εκκρεμούν επινίκια, η προσοχή όλων είναι ήδη στην επόμενη μέρα και τα όσα πρέπει να γίνουν.

Το ζητούμενο δεν είναι απλά να γίνει ακόμα πιο ποιοτικό το ρόστερ αλλά αυτό να συμβεί το συντομότερο. Μόνο έτσι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες συμμετοχής μας σε ομίλους που θεωρείται must για να αποφύγουμε το οικονομικό κραχ.

Το ρόστερ θα γίνει πιο ποιοτικό αν παρθούν γενναίες αποφάσεις. Πρακτικά αυτό σημαίνει αποχωρήσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά ανεξαρτήτως οικονομικού κόστους.

Οι Ντελατόρε και Ρέζα είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που δεν μπορούν να μας πάρουν εκεί που πρέπει. Η διοίκηση επεξεργάζεται τον τρόπο αποδέσμευσης τους και σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αμφίβολο πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του Μπεζιακ όσο και αν οι Ιταλοί θέλουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Ο Σλοβένος δυσκολεύεται αφάνταστα να κάνει αισθητή την παρουσία του και η θέση του αντικειμενικά κρίνεται επισφαλής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Φακινέτι για τον οποίο ευτυχώς υπάρχει option από πλευράς ΑΠΟΕΛ και λογικά θα εξασκηθεί. Και αυτό γιατί μπορεί και πρέπει να βρεθεί ένα αριστερό μπακ που ακόμα και ως παγκίτης θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X