Πως θα είμαστε μετά τη διακοπή;

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήρθε σε μια χρονική στιγμή όπου η ομάδα μας έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει μετά από αυτήν. Ο Πετεβίνος έκανε αναφορά σε αυτό αλλά και πολλά άλλα στις σημερινές του δηλώσεις. Το ουσιαστικότερο μήνυμα είναι ότι έχουμε μπροστά μας έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και όσοι δεν το αντιληφθούν θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Οι δηλώσεις του Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Ευτυχώς ή δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να αποδεικνύει ότι είσαι καλός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ακόμα και αν προερχόμαστε από την καλύτερη μας εμφάνιση δεν προϋποθέτει ότι θα είμαστε εξίσου καλοί στο επόμενο.

Η ομάδα ήταν σε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Πάντα είναι ερώτημα πώς θα παρουσιαστείς μετά την διακοπή. Το μόνο δεδομένο που έχουμε πρόκειται για δυο ομάδες που έχουν ποιότητα και περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι καθοριστικό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Είμαστε σε μια φάση που ακόμη και δέκα απουσίες να έχεις θα πρέπει να ζήσεις με αυτές. Οι Γιαννιώτας και Ντε Βινσέντι έχουν βοηθήσει αρκετά την ομάδα το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει αυτοί που επιλέγονται από τον προπονητή να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους.

Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, είναι να αφυπνίσουμε κάποιους άλλους που δεν έχουν συχνή παρουσία στο γήπεδο. Τώρα είναι που θέλουν όλες οι υπόλοιπες οι ομάδες να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ, και καλά κάνουν. Τα 4 από τα 7 παιχνίδια είναι στο ΓΣΠ και θέλουμε την παρουσία του κόσμου.

Έχουμε φτάσει στα 1500 εισιτήρια. Έχουμε 8500 διαρκείας, μαζί με τα διαρκείας των Play offs, όμως δυστυχώς γύρω στο 35% δεν έρχονται γήπεδο. Είναι πολλοί οι λόγοι. Αν ήταν τόσο εύκολη η απάντηση, θα βρίσκαμε την λύση. Να βρούμε εργαλεία έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να έχει περισσότερο κόσμο. Αυτή την στιγμή μιλάμε για τον ΑΠΟΕΛ που είναι πρώτη ομάδα σε εισιτήρια. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και θα πρέπει όλες οι ομάδες να το κοιτάξουν αυτό.

Πριν από 7-8 χρόνια έλεγε μια έρευνα ότι 8 στους 10 ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται να μειώνεται το ποσοστό αυτό.

Για Μιλάνοφ: Χθες αφίχθη στην Κύπρο και θα είναι σήμερα κανονικά στην διάθεση του Κετσπάγια. Θα εξεταστεί σήμερα αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Για Καβενάγκι: Είναι μια περίπτωση που δεν μπορείς να προβλέψεις. Είναι ειδικός τραυματισμός που δημιουργεί ενοχλήσεις. Έκανε τρεις φορές θεραπεία που βοηθά σε αυτό τον τραυματισμό και δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Η περίπτωση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X