Πως θα κερδίσουμε την Αεκ;

Το βασανιστικό ερώτημα που πλανάται από την ώρα που έληξε ο αγώνα με την Πάφο είναι πως μπορεί η ομάδα μας να κερδίσει την πρωτοπόρο Αεκ. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και σε συνδυασμό με την εξαιρετική πορεία της ομάδας της Λάρνακας πολλοί οπαδοί μας απορούν για το αν οι παίκτες του Κετσπάγια μπορούν να ανταποκριθούν.

Ο προβληματισμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος λόγω του ότι ακόμα και όταν ήμασταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε κανένα ντέρμπι. Είναι για αυτό που οι ρεαλιστές δηλώνουν ότι με μια ισοπαλία αύριο θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι!

Όσο τραβηγμένο και αν ακούγεται για οποιονδήποτε ο ΑΠΟΕΛ μπορεί ακόμα και για τη νίκη. Εννοείται ότι αυτό προϋποθέτει πολλά πράγματα τα οποία δεν έχουμε δει στους προηγούμενους αγώνες αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε κανέναν παίκτη ή προπονητή.

Στον αγώνα με την Αεκ απαιτείται κατάθεση ψυχής. Όπως όλοι ως διά μαγείας έκαναν pause σε κούραση και μουρμούρα στον αγώνα με τη Σάλκε, το ίδιο πρέπει να κάνουν και το απόγευμα της Τρίτης.

Η απουσία των Ντε Βινσέτι και Καρλάο είναι σημαντική αλλά και πάλι μπορούμε να ανταποκριθούμε νοούμενου ότι οι υπόλοιποι θα κάνουν την υπέρβαση τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!