Πως θα κερδίσουμε την ΑΕΚ

Με την ομάδα μας να βρίσκεται από αργά χτες στο -3 από την κορυφή, το μοναδικό ζητούμενο στη νέα αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι η νίκη. Αυτό δηλαδή που δεν κάναμε ποτέ ξανά φέτος με αντίπαλο την ομάδα του Ιντιακέθ, οπότε ο δείκτης δυσκολίας πρέπει να είναι κατανοητός.

Ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους 7 αγώνες πρωταθλήματος είναι παραπάνω από ανησυχητικός αφού μετράμε μόνο δυο νίκες. Προπονητής και παίκτες καλούνται να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά προκειμένου να δούμε την ομάδα μας να παραμένει και όχι να απομακρύνεται από την κορυφή.

Το πώς θα κερδίσουμε την ΑΕΚ είναι κάτι που σίγουρα απασχολεί τον Τραμετσάνι. Η διάταξη με τρεις αμυντικούς και τους Καζού – Γιάκολις να λειτουργούν ως full back δεν δίνει στην ομάδα τις λύσεις και δημιουργικότητα που χρειάζεται. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο προπονητής μας το παλεύει αφού θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο και άτομα η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί.

Ο περιορισμός των λαθών εξακολουθεί να είναι ένα από τα ζητούμενα αφού βλέπουμε εδώ και μήνες ένα σκηνικό όπου η ομάδα ενώ ελέγχει τους αγώνες και προσπαθεί να επιτεθεί ένα ή περισσότερα λάθη μας φέρνουν πίσω στο σκορ.

Το ότι το ΓΣΠ έπαψε εδώ και καιρό να είναι έδρα ομάδας που προσπαθεί να κατακτήσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, είναι μια από τις πολλές αντιξοότητες που σχετίζονται με το φετινό ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!