Πως θα ξεκαθαρίσει;

Μια από τις πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες σε σχέση με τη στελέχωση του ρόστερ είναι και αυτή που αφορά το κατά πόσο θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χαραλαμπίδη. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ έκανε ψες δηλώσεις στα πλαίσια των βραβεύσεων του ΠΑΣΠ αναφέροντας τα ακόλουθα: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλαγές προπονητών, πολλούς τραυματισμούς, όμως είχαμε καταλυτική παρουσία στα πλέι οφ, δείξαμε ότι είχαμε χαρακτήρα, εγωισμό και την καρδιά πρωταθλητή. Για το συμβόλαιο πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει».

Ο Χαραλαμπίδης σε αντίθεση με παλαιότερες τοποθετήσεις του όπου εξέφραζε τη θέληση και την άποψη για το μέλλον του, ψες αρκέστηκε στο ότι απλά το θέμα παραμονής του ή όχι θα ξεκαθαρίσει από εβδομάδας, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται το θέμα τόσο ο αρχηγός όσο και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αφήνουν ανοικτό για ακόμα 2-3 μέρες το θέμα και με κάθε ενδεχόμενο πιθανό.

Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας της Κυριακής ίσως να έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τον αρχηγό μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!