Πόσο διαφορετικό ΑΠΟΕΛ θα δούμε;

Ο αγώνας με την Σαλαμίνα πλησιάζει και σε αυτόν θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής για το πόσο άμεσα και δραστικά μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα μας. Η λογική λέει ότι ο Κρίστιανσεν θα Κάνει αλλαγές ατόμων οι οποίες αν και δεν θα είναι πολλές θα πρέπει να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να δούμε έναν βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπερτόλιο θα είναι η πιο καθοριστική προσθήκη στην προσπάθεια του Κρίστιανσεν να προσδώσει δημιουργικότητα στο επιθετικό κομμάτι. Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη έδειξε και στον αγώνα με τον Ερμή ότι μπορεί να παίξει καταλυτικό ρολο και η προσπάθεια για να συνεχίσουμε νικηφόρα σχετίζεται άμεσα με την απόδοση του.

Το πως θα λειτουργήσει η ομάδα με τον Ντε Κάμαργκο στην κορυφή του 4-1-4-1 είναι το άλλο ζητούμενο. Και πάλι οι εκτιμήσεις θέλουν τον Βραζιλίανο να παίρνει τη θέση του Σωτηρίου στο αρχικό σχήμα με αφορμή και αιτία το 90λεπτο του τελευταίου στον αγώνα της Κύπρου.

Με την ομάδα να μην έχει βρει ακόμα καλό ρυθμό και την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα θα έχει σημασία να μπορέσει η μεσαία γραμμή να ανταποκριθεί τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρίσκει τις λύσεις απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των περισσότερων αντιπάλων αλλά και της ικανότητας κάποιων να είναι απειλητικές στις αντεπιθέσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!