Πόσο εύκολο είναι να μην χάσουμε;

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που εξακολουθεί να έχει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και παρά το ότι διανύει τις πιο πετυχημένες στιγμές της ιστορίας είναι να διαχειριστεί σωστά τις ήττες. Οι οπαδοί μας δεν έχουν στο λεξιλόγιο τους τη λέξη ήττα και είναι για αυτό που και σήμερα θεωρούν ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να περάσει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δημιουργεί κάποια δεδομένα τα οποία πρέπει να διαχειριστούμε σωστά.  Οι παίκτες του Κρίστιανσεν δεν πρέπει να χάσουν ενώ θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά.

Με βάση την εικόνα που εκπέμπει ο ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένα αφού η ομάδα μας υποφέρει από μια σειρά συμπτωμάτων που την καθιστούν ευάλωτη.

Το πώς θα ανταποκριθούμε το απόγευμα στο Τσίρειο είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο ερωτηματικό και είναι για αυτό που η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα.

Το πλάνο του Κρίστιανσεν

Ο προπονητής μας δεν έχει και πολλές επιλογές όσον αφορά πρόσωπα και μια από τις καθοριστικότερες αποφάσεις του θα είναι η διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα. Καλείται βασικά να αποφασίσει αν θα διατηρήσει τον Μπερτόλιο και ενισχυμένο κέντρο ή αν θα επαναφέρει μετά από καιρό τον Ντε Καμάργκο σε διάταξη 4-4-2.

Εννοείται ότι ο Κρίστιανσεν συχνά πυκνά κάνει εκπλήξεις και ίσως προκύψει τέτοια αν έχει κρίνει ότι το φρεσκάρισμα απαιτεί πιο ακραίες αποφάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!