Πόσο πίσω μπορούν να κάνουν;

Η χτεσινή ανακοίνωση που αφορά την πρόσληψη ενός Ποδοσφαιρικού Διευθυντή και ενός τεχνικού συντονιστή, θεωρητικά σηματοδοτεί μια νέα τάξη πραγμάτων. Λέμε θεωρητικά γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε επί διοίκησης Πετρίδη να εκχωρηθούν ουσιαστικές εξουσίες σε άτομα που είχαν τα ίδια ή παρόμοια καθήκοντα.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι σύντομα θα παρουσιαστούν οι Domenico Teti και Danielle Ranzato και κυρίως θα επεξηγηθεί το πλάνο που θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν.

Το επικοινωνιακό όμως είναι η πιο εύκολη πτυχή της υπόθεσης αφού υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα.

Ένα από αυτά σχετίζεται με τον παρεμβατικό τρόπο με τον οποίο αρέσκονται να λειτουργούν οι διοικούντες. Το κατά πόσο έχουν αντιληφθεί ότι δεν είναι οι καταλληλότεροι  να παίρνουν αποφάσεις αναφορικά με παίκτες και προπονητές είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία.

Εκ πρώτης φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να κάνουν ένα ή περισσότερα βήματα πίσω αλλά το πώς και πότε θα γίνει αυτό είναι κάτι που θα κρίνει πολλά.

Η στροφή προς την Ιταλική σχολή είναι επίσης μια άλλη πτυχή αφού όλα συνηγορούν ότι και ο προπονητής μας θα είναι συμπατριώτης των άλλων δυο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!