Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για τη διαιτησία;

Η φωτογραφία είναι παραπάνω από αντιπροσωπευτική. Η θρασύτητα και το κόμπλεξ αποτυπώνονται στον τρόπο που ο Τράττος διαχειρίζεται μια συγκεκριμένη φάση στον χτεσινό αγώνα. Είναι αυτή όπου ο Εφραίμ μπαίνει μέσα στην περιοχή, ανατρέπεται αντικανονικά από αμυντικό αλλά ο κκέλης δεν δίνει πέναλτι. Δεν μένει όμως ως εκεί.  Αντί να σκάσει, με τον τρόπο του προκαλεί τον Εφραίμ ο οποίος στο τέλος αντιδρά έντονα και δέχεται την κίτρινη κάρτα.

Μπορεί να κερδίσαμε την Καρμιώτισσα αλλά ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας όπου έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. O Τράττος ήταν ο πρωταγωνιστής στο γκολ της Καρμιώτισσας, δεν έδωσε ένα πέναλτι ενώ ο βοηθός διαιτητής ανακάλυψε ένα οφσαϊτ. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε ο Μασιάς που δεν είδε το χέρι – πέναλτι στον αγώνα με την Αεκ.

Η διοίκηση θα πρέπει να κρίνει κατά πόσο το δείγμα γραφής είναι ανησυχητικό και να πράξει ανάλογα. Τα tweets του Πετεβίνου με τα οποία προσπάθησε μετά τον αγώνα με τους μάντηες να κάνει κάποιες συστάσεις ή και προτροπές δεν φαίνεται να είχαν αποτέλεσμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!