Πόσο θέλουμε το 6o συνεχόμενο;

Όσοι ασχολήθηκαν με τον σημερινό αγώνα του Απόλλωνα πρέπει να επιβεβαιώσαν ότι ο Κίρζης είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Αυτό δεν πρέπει να μας ξενίζει αλλά να πεισμώσει. Οι ποδκιάντραποι που απαιτούσαν να διεξαχθεί 2η φάση χωρίς λάθη, προηγήθηκαν με 2-0 με ένα οφσαιτ και ένα πέναλτι-δώρο από τον πιο έμπειρο παίκτη της Αελ.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι τι κάνει εντός ή εκτός γηπέδου ο Κίρζης και ο Μακρίδης αλλά ο ΑΠΟΕΛ.

Από αύριο θα αρχίσει η δοκιμή των δικών μας αντοχών και ικανοτήτων. Ο αγώνας θα είναι κάτι παραπάνω από ντέρμπί αφού απέναντι μας θα βρούμε μια Ομόνοια που θα προσπαθήσει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για το βαθμολογικό κέρδος. Το μοναδικό κίνητρο των χόχων είναι να μας στερήσουν το πρωτάθλημα και αυτό δεν πρέπει να είναι αρκετό για να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

Από αύριο απαγορεύονται τα αστεία αμυντικά λάθη που λόγω συγκυριών δεν στοίχησαν μέχρι σήμερα. Το πάθος για το 6ο συνεχόμενο σε συνδυασμό με τις σωστές επιλογές παικτών και τακτικού πλάνου πρέπει να μας οδηγήσει στην κορυφή.

Η αποστολή:

Pérez, Gudiño, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!