Που είναι το loyalty;

Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αντερλεχτ φέρνει στην επιφάνεια το σοβαρό θέμα του προγράμματος loyalty το οποίο δυστυχώς η εταιρεία  ΑΠΟΕΛ  φαίνεται ότι αποφασίζει επιλεκτικά ποτέ θα εφαρμόζει και πότε όχι. 

Το πρόγραμμα loyalty εφαρμόστηκε για να υπάρχει μια ξεκάθαρη βαθμολογία μέσω της οποίας ο κάθε οπαδός θα μπορεί να απολαμβάνει κάποια προνόμια. Δυστυχώς όμως η εταιρεία με την ανακοίνωση της έρχεται να ακυρώσει όλο αυτό το πρόγραμμα αφού ενημερώνει ότι οι μόνοι που θα έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο στον εκτός έδρας αγώνα με  την Άντερλεχτ θα είναι όσοι θα ταξιδέψουν με το ταξιδιωτικό γραφείου με το οποίο  συνεργάζεται η εταιρεία.

Δικαιούται λοιπόν κάποιος να ταξιδέψει για πρώτη φορά στην ζωή του για να δει τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας με την επίσημη εκδρομή και θα δικαιούται να έχει εισιτήριο του αγώνα, αλλά κάποιος που έχει ακόμα και υψηλή βαθμολογία loyalty να μην δικαιούται γιατί θα ταξιδέψει μόνος του. Έστω και αν έχει πάει 20 ταξίδια τα τελευταία χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. 

Δυστυχώς το ότι ανάλογα με την περίπτωση αποφασίζονται τα κριτήρια παραχώρησης εισιτηρίων και δεν υπάρχει ένα εξ αρχής πρωτόκολλο βάση του οποίου να ξέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ τι ισχύει, δημιουργεί και προβλήματα και απογοήτευση ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς που είναι και μέλη του προγράμματος loyalty.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!