Που είναι ο γίγαντας που ξέραμε;

O τελευταίος αγώνας επιβεβαίωσε με τον πιο ανησυχητικό τρόπο αυτό που όλοι έβλεπαν εδώ και καιρό αλλά λίγοι είχαν την ετοιμότητα να παραδεχτούν. Αναφερόμαστε στην παρουσία του Βάντερμαν ο οποίος βγάζει μια τρομερή νευρικότητα από την ημέρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Αυτό που ξενίζει και αναπόφευκτα δημιουργεί ερωτηματικά και δυσφορία είναι ότι πέρασε ήδη αρκετός καιρός από τότε που επανήλθε. Οι περσινές προβληματικές εμφανίσεις του στους αγώνες κυπέλλου κρίθηκαν δικαιολογημένες αλλά από τότε πέρασε αρκετός καιρός.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξε η προετοιμασία και τα φιλικά μέσα από τα οποία η τεχνική ηγεσία έκρινε τον Ολλανδό ως την πρώτη επιλογή. Οι πρώτοι πέντε επίσημοι αγώνες όμως δείχνουν πως ο γίγαντας δεν είναι καλά.

Η διστακτικότητα του σε αρκετές φάσεις είναι έντονη. Ιδιαίτερα όταν προβλέπεται έξοδος δείχνει να το σκέφτεται 2-3 φορές γεγονός που τον οδηγεί σε άτσαλες ενέργειες που δημιουργούν νευρικότητα και στους αμυντικούς.

Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει ο φόβος ότι μια άτσαλη πτώση όπως αυτή πέρσι θα του δημιουργήσει πρόβλημα.

Η στήριξη σε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα είναι δεδομένη αλλά αυτή θα πρέπει να γίνει με τρόπο που θα λύσει και όχι να διογκώσει το πρόβλημα και κυρίως χωρίς να πληγεί ο ΑΠΟΕΛ σε αγωνιστικό επίπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!