Πράγματι είναι 2 σε 1

Μια από τις πολλές προϋποθέσεις της ανάκαμψης του ΑΠΟΕΛ ήταν να μπορέσει μέσα από τη  χειμερινή μεταγραφική περίοδο να διορθώσει τα τραγικά λάθη που έγιναν την αντίστοιχη καλοκαιρινή. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει αφού οι τρεις παίκτες που ήρθαν δείχνουν ότι θα βοηθήσουν. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που χρίζει αναφοράς είναι αυτή του Μιλάνοφ, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις και επιβεβαιώνει ότι άξιζε τον κόπο το μίνι σίριαλ που δημιουργήθηκε για την απόκτηση του.

Ο Βούλγαρος με το καλημέρα έπρεπε να μπει αμέσως στα βαθιά παίρνοντας θέση βασικού και ανταποκρίθηκε στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο κρουσμένος Σέρτζιο έπρεπε να πάρει ανάσες και ο Μιλάνοφ κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν την απόκτηση του έγινε πολύ λόγος όμως και για το ότι έρχεται στον ΑΠΟΕΛ για να δώσει λύσεις και στα δυο άκρα της άμυνας. Αυτό έγινε πράξη πιο νωρίς από ότι θα ανέμενε και ο ίδιος αφού στον αγώνα με την ΑΕΛ κλήθηκε να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο. Με μια μεστή εμφάνιση ο Μιλάνοφ έδειξε πόσο μας έλειψε από την ομάδα μια αξιόπιστη λύση και τα φρέσκα πόδια.

Τo πρώτo δείγμα λοιπόν είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει έτσι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!