Πρέπει να αποδείξουμε διάφορα

Μια από τις πολλές προκλήσεις του ΑΠΟΕΛ μέχρι το Δεκέμβριο θα είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά τις υποχρεώσεις σε Champions League και πρωτάθλημα με τρόπο που να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός στο πρώτο και ο απόλυτος άρχοντας στο δεύτερο.

Η σωματική και ψυχολογική κούραση είναι το στοιχείο που ήδη απασχολεί την τεχνική ηγεσία η οποία καλείται μέσω του rotation να δίνει ανάσες στους παίκτες ή καλύτερα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το παράδειγμα του Μιλάνοφ ο οποίος υποφέρει φέτος λόγω της περσινής υπερφόρτισης είναι παράδειγμα προς αποφυγή ενώ είναι ξεκάθαρο ότι σωστή διαχείριση πρέπει να τύχουν παίκτες όπως οι Μοράις, Λάγο και Ντε Καμάργκο.

Ουσιαστικά η ομάδα μας καλείται να δείξει ότι έχει το βάθος και την ποιότητα για να πέφτει μαχόμενη στο Champions League και λίγες μέρες μετά να κερδίζει στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ζητούμενο και στον αγώνα που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Με τους Βινίσιους, Μοράις και Αλωνεύτη να έχουν διανύσει περισσότερες αποστάσεις από οποιονδήποτε άλλο που αγωνίστηκε στο Μπερναμπέου, φωτογραφίζονται και οι βασικότερες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Μπορεί λοιπόν ο αγώνας με του μαθητές να είναι αργά το απόγευμα της Δευτέρας αλλά αυτό δεν αρκεί αφού θα χρειαστεί να φρεσκαριστεί η ομάδα και κυρίως να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας με του μαθητές του Παντελή θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία της μάζας των οπαδών μας, γεγονός που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X