Προέχει το πρωτάθλημα

Η νίκη και η καλή απόδοση στον αγώνα με την Ομόνοια μας διατήρησαν σε τροχιά κατάκτησης του πρωταθλήματος και το ζητούμενο πλέον είναι το  4×3. Κανείς δεν πρόκειται να σταθεί περισσότερο στο χτεσινό αγώνα αφού ακολουθεί  το τριπλό ραντεβού με την Αεκ σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Μέσα σε ένα δεκαήμερο ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη δεύτερη πιο επικίνδυνη ομάδα της Κύπρου, αυτήν που δεν κέρδισε ποτέ στην αρένα.

Αυτό και μόνο στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι απαιτείται εξαιρετική διαχείριση από τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ένα στοιχείο που θα πρέπει να έχουμε την τόλμη και ετοιμότητα να δεχτούμε είναι ότι ο αγώνας πρωταθλήματος είναι πιο σημαντικός.

Ασφαλώς και θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό κυπέλλου αλλά όχι εις βάρος της προσπάθειας που γίνεται για το 6ο συνεχόμενο. Η κούραση σε κάποιους παίκτες όπως τους Μοράις και Ζαχίντ βγάζει μάτια, ενώ η ανάγκη να πάρουν ανάσες κάποιοι άλλοι είναι επίσης σημαντική.

Το ταλαιπωρημένο από κάθε άποψη ρόστερ του ΑΠΟΕΛ απαιτεί rotation προκειμένου να μην συμβεί το χειρότερο πιθανό σενάριο που είναι να τα χάσουμε όλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X