Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Προκρίνεται για αντί Ντε Βινσέτι

Προκρίνεται για αντί Ντε Βινσέτι

Η ιστορία με τον Ντε Βινσέτι για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα μας είναι γνωστή αλλά η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη οπότε η αρμόδια έχει ήδη αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές. Μια από αυτές η οποία μάλιστα κρίνεται ως ιδανική είναι αυτή του Βραζιλιάνου Γκιγιέρμε Ντελατὀρε. 

Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένεσε, και αγωνίζεται ως δανεικός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στην Suphamburi Ταϊλάνδης.

O Βραζιλιάνος δεν έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τον Αργεντινό ενώ μια άλλη πτυχή που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη είναι η παρουσία των Ζαχίντ και Εμπεσίλιο που μπορούν να δώσουν λύσεις αγωνιζομένοι πίσω από τον ή τους επιθετικούς.

Ο Ντελατόρε μετρά 24 γκολ σε 48 συμμετοχές με την ομάδα της Ταϊλάνδης. Το καλοκαίρι του 2013 η Ατλέτικο Παραναένεσε δαπάνησε 1.2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ντελατόρε από την Πόρτο.

Η περίπτωση δανεισμού του Ντελατόρε διέρρευσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πετρίδης στη Βραζιλία ενώ σημερινές αναφορές και πάλι από τη χώρα του καφέ παρουσιάζουν ως δεδομένο το deal.

X