Προκρίνεται για αντί Ντε Βινσέτι

Η ιστορία με τον Ντε Βινσέτι για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα μας είναι γνωστή αλλά η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη οπότε η αρμόδια έχει ήδη αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές. Μια από αυτές η οποία μάλιστα κρίνεται ως ιδανική είναι αυτή του Βραζιλιάνου Γκιγιέρμε Ντελατὀρε. 

Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένεσε, και αγωνίζεται ως δανεικός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στην Suphamburi Ταϊλάνδης.

O Βραζιλιάνος δεν έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τον Αργεντινό ενώ μια άλλη πτυχή που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη είναι η παρουσία των Ζαχίντ και Εμπεσίλιο που μπορούν να δώσουν λύσεις αγωνιζομένοι πίσω από τον ή τους επιθετικούς.

Ο Ντελατόρε μετρά 24 γκολ σε 48 συμμετοχές με την ομάδα της Ταϊλάνδης. Το καλοκαίρι του 2013 η Ατλέτικο Παραναένεσε δαπάνησε 1.2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ντελατόρε από την Πόρτο.

Η περίπτωση δανεισμού του Ντελατόρε διέρρευσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πετρίδης στη Βραζιλία ενώ σημερινές αναφορές και πάλι από τη χώρα του καφέ παρουσιάζουν ως δεδομένο το deal.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X