Προκρίνουν αμυντικό χαφ

Η τελευταία μέρα του χρόνου σηματοδοτεί και την αρχή του επόμενου όπου η ομάδα μας καλείται να ανατρέψει τις εκτιμήσεις που την θέλουν να μειονεκτεί έναντι των υπολοίπων ανταγωνιστών και ιδιαίτερα του Απόλλωνα. Η προσοχή των αρμοδίων είναι στραμμένη στο μεταγραφικό πλάνο το οποίο απαιτεί τρομερό ποσοστό επιτυχίας για ευνόητους λόγους.

Η σημαντική απόφαση που βρίσκεται προς υλοποίηση είναι αυτή της απόκτησης αμυντικού χαφ. Είναι τέτοια γιατί οι ανάγκες της ομάδας είναι πολλές αλλά μόνο δυο ακόμα προσθήκες μπορούν να γίνουν.

Το ερώτημα που έπρεπε να απαντηθεί από τον Δώνη και τους υπόλοιπους αφορούσε το κατά πόσο θα αποκτηθεί δεξί μπακ ή αμυντικός μέσος και η απόφαση που έχει παρθεί είναι να εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για αντικαταστάτη του Βινίσιους.

Εννοείται ότι η υλοποίηση του πλάνου σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ο Φαρίας ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την μέχρι σήμερα παρουσία του.

Όσον αφορά το κενό που άφησε ο Μιλάνοφ οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι θα μπορέσει να καλυφθεί σε υποφερτό βαθμό από τους υφιστάμενους παικτές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!