Προς αναζήτηση εντεκαδάτων

Οι αρμόδιοι ψάχνουν για εντεκαδάτους παίκτες που θα κάνουν τον ΑΠΟΕΛ άμεσα καλύτερο και οι απαιτήσεις αυτές κάνουν σύμφωνα με τον Πετεβίνο δύσκολη την προσπάθεια. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδα μας μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

«Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, το ΑΠΟΕΛ ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να θεωρούνται και να είναι ενδεκαδάτοι. Να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα να ανεβεί επίπεδο. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι περίεργη και ρευστή. Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο ακουστικό χωρίς να ξεφύγουμε από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα αφού είμαστε ενώπιον αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα ρόστερ που τον έχει εντός του πιο σημαντικού στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.. Έχει επιτευχθεί και η ευρωπαϊκή υπέρβαση. Είμαστε σε καλό επίπεδο και αυτό κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά της επιτροπής προγραμματισμούς, να βρεθούν δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάτι πολύ καλό που θα βοηθήσει την ομάδα και να την κάνει καλύτερη. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να έχουμε συνέχεια επιτυχίες. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο ψηλό επίπεδο. Πέρσι τέτοια εποχή δεν ήμασταν καλά και χρειάστηκε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανατραπούν τα δεδομένα. Πρέπει να θυμόμαστε τι συνέβη πέρσι και να μην έχουμε ξανά τα ίδια για να ανατραπούν τα βαθμολογικά δεδομένα. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατή πιο γρήγορη αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για τις μεταγραφές την περσινή χρονιά που βοήθησαν την ομάδα…
«Πέρσι η ομάδα είχε κάποιες αδυναμίες και έπρεπε να καλυφθούν. Δεν είναι ακριβώς οι ίδιες περιπτώσεις με φέτος. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο το ΑΠΟΕΛ».

Αν θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο Λάτσι…
«Ανήκει στον Ολυμπιακό. Ήρθε στο ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν βρήκε θέση και χρόνο συμμετοχής. Είναι και πρόθεση του ιδίου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει περίπτωση να τερματιστεί η συμφωνία και μεγάλη πιθανότητα να δοθεί δανεικός σε ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος».

Αν ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού…
«Δεν έχουν καμία υπόσταση τα δημοσιεύματα που αφορούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού».

Για τις ανανεώσεις…
«Είναι μια παράμετρος που χρονικά δεν υπάρχει όριο. Το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί μέσω των συζητήσεων να πετύχει ότι το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δική τους πλευρά να εξυπηρετήσουν. Θέλουμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές, προσηλωμένους στα αγωνιστικά τους καθήκοντα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!