Προς το παρόν, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος

Πράγματι εμπεριείχε και το στοιχείο του σοκ αυτό που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο ΓΣΠ. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει πολλά αγωνιστικά κενά στους προηγούμενους αγώνες αλλά υπήρχε η ελπίδα ότι στον αγώνα με την Ντούντελανζ  αυτά δεν θα έκαναν τόσο τρανταχτή την εμφάνιση τους.

Η ελπίδα ήταν αβάσιμη αφού η ομάδα δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση ενώ βρήκε απέναντι της μια ομάδα που έδειξε καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά και ετοιμότητα.

Η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ προκαλεί πανικό ενώ η άνευ προηγουμένου νευρικότητα και χαλαρότητα φαίνεται να έχει επηρεάσει ακόμα και τον Βάντερμαν. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε τουλάχιστον ένα τέρμα οφείλεται στην τύχη και είναι για αυτό που στον επαναληπτικό θα δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο οι αντοχές.

Η καραμέλα του ο ΑΠΟΕΛ του Μπέιν παίζει με την μπάλα στο έδαφος δεν διαφέρει πολύ από τις περσινές εξαγγελίες του Κρίστιανσεν. Όπως έχουμε εντοπίσει ξανά πρέπει να έχεις τους παίκτες που μπορούν να φέρουν εις πέρας την όποια παραλλαγή του total football.

To 1-0 μας δίνει ένα προβάδισμα το οποίο δεν λέει και πολλά πράγματα αφού η γενικότερη εικόνα που εκπέμπει ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής είναι τέτοια που είναι πιθανό να βρεθεί προ αδιεξόδου στο Λουξεμβούργο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X