Προσαρμογή

Σαν προπονητές της κερκίδας αλλά και σαν υπεραπαιτητικοί ΑΠΟΕΛίστες έχουμε την τάση να κρίνουμε τις περισσότερες φορές υπερβολικά αυστηρά τους ποδοσφαιριστές μας. Αν μπούμε στα παπούτσια τους ίσως δούμε διαφορετικά τα πράγματα.

Μιλάμε για νεαρούς (στην Κύπρο ακόμα θεωρούνται παιδιά) 20-25 χρονών που μπορεί να έρχονται από την άλλη άκρη της γης, με διαφορετικές κουλτούρες, συνήθειες ή/και θρησκείες. Είναι σημαντικό να έρχονται και να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον με τις καλύτερες συνθήκες προσαρμογής γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να αποδώσουν τα αναμενώμενα. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικές οι σημερινές δηλώσεις του βραζιλιάνου Caju:

«Έχει περάσει μια βδομάδα απ΄όταν είχα την πρώτη μου επαφή με τους νέους μου συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο ΑΠΟΕΛ. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή το υγιές περιβάλλον και το πνεύμα νικητή στην ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα αλλά και να νιώσω την ζεστασιά των οπαδών μας. Έχω μεγάλο κίνητρο για να δουλέψω σκληρά, να γράψω μια όμορφη ιστορία και να πετύχω τους στόχους της ομάδας φέτος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X