Προσηλωμένος στη τακτική του

Είπε τα αναμενόμενα στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του ο προπονητής σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί αλλά και το κατά πόσο θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κρίστιανσεν βασικά παραμένει πιστός στην τακτική του να παρουσιάζεται στις δημόσιες τοποθετήσεις απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι είναι φανερό ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι γεγονός ότι τώρα έχουμε 9 βαθμούς απόσταση. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από την ΑΕΚ και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το πως επηρεάζει την ομάδα ότι δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής: «Δεν μας απασχολεί αυτό. Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε τα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώ να δώσω τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Κάποτε τα καταφέρνεις κάποτε όχι και μένεις με την ισοπαλία, είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε».

Για τη διακοπή: «Ήταν πολύ σημαντική, γιατί είχαμε πολλά παιχνίδια από την Ευρώπη γιατί μας έδωσε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά».

Για τα αγωνιστικά: «Οι δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι εκτός θα είναι ο Βινίσιους και ο Εφραίμ. Δεν μου αρέσει να βάζω χρονοδιαγράμματα για το πότε θα επιστρέψει ο Βινίσιους, είναι σε καλό δρόμο και ελπίζω να τον έχω σύντομα. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να τον έχω όσο νωρίτερα γίνεται».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μίλησα με τον πρόεδρο, αλλά όχι για το συμβόλαιό μου».

Για τα δημοσιεύματα για το μέλλον του: «Είμαι ενήμερος έχω τον ατζέντη μου που είναι υπεύθυνος γι’ αυτά. Του έχω πει ότι για την ώρα δεν θέλω να με ενημερώνει για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να δουλέψω με την ομάδα μου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X