Προσοχή από τις επικίνδυνες δικαιολογίες

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε μια ήττα η οποία για κάποιους οπαδούς μας κρίνεται ως αποδεκτή και δικαιούμενη αφού προηγήθηκε η υπερπροσπάθεια και η τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία της πρόκρισης επί της Αθλέτικ. Η ομάδα μας λένε και γράφουν έχει καλές δικαιολογίες αφού εκτός των άλλων έλειψε και ο Βινίσιους ο οποίος κάνει φέτος την καλύτερη του χρονιά.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται λογικά και να κρατάμε ακόμα την τύχη μας στα χέρια μας αλλά αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος.

Η άλλη είναι αυτή που δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται αφάνταστα να κερδίσει τα ντέρμπι. Για να μην πεταχτεί κάποιος να πει περί δήθεν αυθαίρετων συμπερασμάτων αναφερόμαστε στους αγώνες απέναντι στους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. 

Μπορεί στον πρώτο γύρο να ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις τον Απόλλωνα αλλά αυτή τη φορά φύγαμε από το γήπεδο ηττημένοι. Μπορεί να έβαλε και ο διαιτητής το λυθαράκι του αλλά ο βασικότερος λόγος της ήττας ήταν η έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες μας και το μη αποτελεσματικό αγωνιστικό πλανο του Κρίστιανσεν. Οι δηλώσεις εξάλλου του προπονητή μας είναι ξεκάθαρες.

Αυτή είναι η αλήθεια και όσο σκληρή και αν ακούγεται πρέπει αν γίνει κατανοητή και αποδεκτή.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επανέλθουμε. Αρχικά κερδίζοντας την Ομόνοια και στη συνέχεια βρίσκοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσουμε για πρώτη φορά φέτος αυτούς που θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X