Προσοχή από τις κακοτοπιές

Η σημερινή αναμέτρηση με τη Δόξα κρίνεται ως η πιο σημαντική αφού ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ντροπιαστικό 5-2 του πρώτου γύρου αλλά και η προ ημερών εμπειρία που είχαμε με την ομάδα του Χατζηλούκα πρέπει να στείλουν τους παίκτες συνειδητοποιημένους στο Μακάρειο.

Η επιπολαιότητα με την οποία προσέγγισαν τον πρώτο αγώνα κυπέλλου θύμισε προ Τραμετσάνι εποχή και έδειξε ότι η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες όταν λείπουν συγκεκριμένοι παίκτες.

Απόψε όσοι αγωνιστούν έχουν την ευκαιρία και υποχρέωση να δείξουν ότι η απόδοση και η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα κυπέλλου ήταν μια κακή παρένθεση.

Η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των παικτών που μετρούν τέσσερις σερί νίκες πρέπει να θεωρείται δεδομένη, προκειμένου να δούμε την ομάδα να λειτουργεί σωστά σε όλες τις γραμμές.

Μια από τις πολλές προκλήσεις του Γενάρη είναι να μην φανεί σε μεγάλο βαθμό η απουσία του Τάμαρι, οπότε οι δημιουργικοί μέσοι έχουν ευθύνη να βγουν μπροστά. Αναφερόμαστε στους Εφραίμ, Ζαχίντ και Ντε Βινσέτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!