Προσοχή για να έρθει και η άλλη μισή

Η σωστή διαχείριση της μισής κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι πλέον το ζητούμενο στην ομάδα μας και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται η προσοχή όλων. Ένα από τα προβλήματα μας είναι ο εφησυχασμός και είναι για αυτό που η διοίκηση δια στόματος Πετεβίνου καλεί παίκτες και τεχνική ηγεσία να παραμείνουν προσεκτικοί.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο υπεύθυνος επικοινωνίας αναγκάστηκε δημόσια να καλέσει ολους στον Αρχάγγελο να ξυπνήσουν ενώ ακολούθησαν οι πιο ιδιωτικές συζητήσεις του Πρόδρομου Πετρίδη τόσο με τον προπονητή όσο και τους παίκτες.

Οι σημερινές τοποθετήσεις του Πετεβίνου στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο συνδυάσαμε την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είχαμε διάθεση, καλό ρυθμό, κατοχή μπάλας και ήμασταν η ομάδα που πήγαινε πρώτη στην μπάλα και με άνεση μπορούσε να διαχειριστεί το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές για την αυταπάρνηση που επέδειξαν».

Για το +7 από την 2η θέση…

«Για μας δεν έχει αλλάξει τίποτα. Με την ίδια λογική και φιλοσοφία θα προσεγγίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όταν θα έρθει η μέρα που μαθηματικά το επόμενο παιχνίδι θα μας χαρίζει τον τίτλο, τότε θα το σκεφτούμε. Πριν τον αγώνες της 30ης αγωνιστικής κάποιοι μιλούσαν και για μίνι κρίση στο ΑΠΟΕΛ. Να αλλάζουμε μεγέθη από τη μια στιγμή είναι κάτι που μπορεί να αφορά άλλους, όχι όμως το ΑΠΟΕΛ. Δεν φεύγει το μυαλό από το στόχο. Δεν θα πω ότι δεν είμαστε άνετοι, αλλά το πρωτάθλημα θα έρθει την μέρα που θα το κατακτήσουμε μαθηματικά. Έχουμε δει πολλές ανατροπές και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».

Για τον Εμπεσίλιο που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης…  

«Χθες είχαμε πέντε απουσίες αν συνυπολογίσουμε και τον Μερκή που αποχώρησε στο 11΄. Ο Εμπεσίλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική κατάρτιση και ο λόγος που αποκτήθηκε είναι και αυτός. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα μια επιλογή. Για μένα χθες έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ο Κάνιας».

Για την κατάσταση των Μερκή, Εμπεσίλιο και Αλωνεύτη…  

«Για τους πρώτους δύο δεν μπορώ να ξέρω. Ο Αλωνεύτης έκανε μεγάλο μέρος της τελευταίας προπόνησης και θεωρώ ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Εκτός είναι οι Βινίσιους και Εφραίμ. Ο χρονικός ορίζοντας για  να επιστρέψουν είναι μετά το Πάσχα».

Για τον κόσμο…

«Σαφώς και περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές απογοητεύεται και θέλει το κάτι παραπάνω. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα. Πάμε προς το τέλος, δεν έχει κατακτηθεί ακόμη τίποτα».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!