Προσωρινή στασιμότητα

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι το πιο σημαντικό και επείγον θέμα αυτή την περίοδο για τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τα επόμενα δυο τουλάχιστον 24ωρα. Όπως πληροφορούμαστε οι οποίες εξελίξεις θα τρέξουν μετά το Σάββατο οπότε και θα επιστρέψει στην Κύπρο ο Λορένθο.

Ο αρχισκαουτερ της ομάδας μας βρίσκεται στο εξωτερικό για θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ και με την επιστροφή του θα οριστικοποιηθεί το όλο πλάνο. Ουσιαστικά ο Κρίστιανσεν έχει ενώπιων του short list παικτών ανά θεση και καλείται σε συνεργασία και με τον Λορένθο να καταλήξει στους παίκτες που προτιμά.

Παρόλο που σε επικοινωνιακό επίπεδο τονίζεται ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου η πραγματικότητα είναι ότι το θέμα ενίσχυσης και ιδιαίτερα του επιθετικού θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο.

Και αυτό γιατί εκτιμάται ότι όσο έτοιμος και αν είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον 2-3 εβδομάδων προκειμένου να μπει στο πετσί της ομάδας και να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X