Προσπάθεια και αδυναμίες

Ο προπονητής μας έδειξε μέσα από τις δηλώσεις του ότι κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς και την προσπάθεια. Μίλησε και για τις αδυναμίες αλλά και την βελτίωση που χρειάζεται αφού όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι δεν κρύβεται. Αν μη τι άλλο η νίκη θα λειτουργήσει εκτός από μαθηματικά και στον ψυχολογικό τομέα.

“Μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα, ήταν μονόδρομος η νίκη. Είπαμε με τους παίκτες ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν βοήθειες και από τα νέα παιδιά που μπαίνουν και δίνουν πολλά για αυτή την ομάδα. Αλλά για ακόμα μια φορά, οι αδυναμίες μας είναι εκεί. Αν και κερδίσαμε έχουμε να βελτιώσουμε πάρα, πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα κρατάμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό. Τώρα έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Σήμερα κερδίσαμε πολύ δύσκολα μια πολύ καλή ομάδα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε καλύτερα. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε αρκετά. Είναι μια νίκη ψυχολογίας και τριών βαθμών, έχουμε ανάγκη και από τα δυο”.

Το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε φάτσα με τον αποκλεισμό από την εξάδα, λειτούργησε θετικά προς τους παίκτες;

“Όχι. Οποιαδήποτε έξτρα πίεση προς τους παίκτες δεν λειτουργεί θετικά, μόνο αρνητικά. Απλώς είπαμε κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια, έχουν αντιληφθεί οι ποδοσφαιριστές σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Σίγουρα κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα αλλά υπάρχει θέληση, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!