Πρωταθλητές μέσω κυπέλλου

Τα δεδομένα όπως προδιαγράφονται θυμίζουν σε πολλούς τομείς την περσινή χρονιά όπου την αντίστοιχη χρονική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να κάνει την υπέρβαση του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα μας είχε ανάγκη να προχωρήσει μέχρι και τον τελικό κυπέλλου έτσι ώστε να κρατήσει στην πρίζα όλες ή τις περισσότερες ομάδες που θα συμμετείχαν μαζί μας στη β φάση του πρωταθλήματος. Αυτό επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η συμμετοχή μας στον τελικό κυπέλλου βοήθησε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το ζητούμενο και φέτος οπότε ο σημερινός επαναληπτικός του 1-1 είναι κρίσιμος και σημαντικός. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δώσει όσες δυνάμεις χρειαστούν για να είναι η ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά.  Ο Άρης έχει μια καλούτσικη ομάδα αλλά το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του Κετσπάγια.

Η άποψη ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν μια κακή παρένθεση στο νικηφόρο σερί του τελευταίου μήνα και βάλε πρέπει να επιβεβαιωθεί το απόγευμα στο Τσίρειο. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τα συν και τα πλην της ομάδας του Καϊαφα οπότε δεν πρέπει να πιαστούμε στον ύπνο.

Το αγωνιστικό πλάνο δεν προβλέπει ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού η εκτίμηση είναι ότι ο Κετσπάγια θα εμπιστευτεί αυτούς που καθάρισαν την Ομόνοια, κάνοντας τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X